Ο Ευάγγελος Ι. Δεναξάς, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ευάγγελος Ι. Δεναξάς, γεννήθηκα στην Πάρο το 1970, από μητέρα Παριανή (Άννα Πυλοστόμου) και πατέρα Συριανό (Ιωάννη Δεναξά). Είμαι υπάλληλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, και υπηρετώ στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Πάρου. Παντρεμένος με την Δέσποινα Γεωργίου (Γραμματικού) Ραγκούση και πατέρας μιας κόρης, της Άννα Μαρίας.
Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπολιτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων στους Διοικητικούς και Αναπτυξιακούς Τομείς, και Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Μπιζά, επιθυμώ να συμβάλλω και εγώ, μαζί με ανθρώπους με κοινό όραμα, ιδέες, θέσεις, προτάσεις και διάθεση να εργαστούμε συλλογικά για τον τόπο μας. Σε μια κοινή προσπάθεια, που θα οδηγήσει στο δρόμο της ελπίδας, της εξωστρέφειας, της αισιοδοξίας και της ανάπτυξης. Αυτόν το δρόμο είμαστε έτοιμοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να τον διαβούμε με επιτυχία.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *